• Finanțare transparentă. Calitate austriacă
  • Formula corectă pentru o finanțare rentabilă

Echipament

Raiffeisen Leasing va ofera in conditii avantajoase finantare pentru echipamente noi ce apartin din sectoare precum: industria constructoare de masini, constructii, agricultura, industria tipografica, industria medicala, industria alimentara, logistica si manipulare marfa, industria de ambalaje, prelucrarea lemnului.

Dumneavoastra va puteti alege furnizorul preferat, iar noi va oferim consultanta financiara de care aveti nevoie pentru a achizitiona echipamentul dorit, usor si fara griji.

In functie de nevoile dumneavoastra, suntem deschisi atat spre furnizori interni, cat si externi. Pentru a putea fi agreati de catre compania noastra, dar si pentru siguranta dumneavoastra, acestia trebuie sa indeplineasca anumite criterii:

  • Sa poata face dovada experientei in domeniu si sa aiba in portofoliu marci consacrate;
  • Sa ne comunicati tipul echipamentului / utilajului, furnizorul si pretul, iar in cazul echipamentelor/utilajelor non-standard sa ne contactati direct pentru a detalia ce informatii sunt necesare in cazul respectiv pentru emiterea ofertei.

Dumneavoastra trebuie doar sa va hotarati asupra echipamentului dorit si sa ne trimiteti completat formularul de contact. In scurt timp veti fi contactat de catre unul din reprezentantii nostri. Din momentul in care v-ati hotarat, lasati totul in seama noastra!

Î.C.S. Raiffeisen Leasing S.R.L. nu finanțează echipamente pentru persoanele fizice.