• Finanțare transparentă. Calitate austriacă
  • Formula corectă pentru o finanțare rentabilă

Raiffeisen Leasing Moldova

Din noiembrie 2007 Grupul Raiffeisen este prezent pe piața de leasing a Republicii Moldova prin Î.C.S. Raiffeisen Leasing S.R.L.

Î.C.S. Raiffeisen Leasing SRL face parte din grupul bancar austriac Raiffeisen și are ca unic acționar societatea Raiffeisen Leasing I.F.N. S.A. din România.

Întreprinderea cu Capital Străin Raiffeisen Leasing S.R.L. a fost înregistrată la Camera Înregistrării de Stat la 7 noiembrie 2007.

Raiffeisen Leasing este  în Top 5 companii pe piaţa de leasing a Moldovei. Suntem de asemenea membri fondatori ai Asociaţiei Companiilor de Leasing din Moldova şi asociaţi ai Biroului Istoriilor de Credit.

Î.C.S. Raiffeisen Leasing S.R.L. dispune de toate cele necesare pentru a asigura o gamă largă de servicii financiare de o înaltă calitate.

Susținem business-ul existent și misiunea noastră este de a contribui la modernizarea întreprinderilor autohtone pentru ca ele sa devină mai eficiente și mai competitive.

Obiectivele noastre sunt oferirea unui produs calitativ pentru clienții noștri, o gamă vastă de soluții financiare ca răspuns solicitărilor extrem de variate si complexe.